Date: June 17, 2016
Venue: Hilton Rome Airport | Hilton Garden Inn Rome Airport; Via A. Ferrarin, 2 | 00054 Fiumicino | Italy, t: +39 06 65256057 | f: +39 06 65256652
Honeywell operators conferences provide a great opportunity to meet face to face with Honeywell representatives and fellow customers in business and general aviation (BGA) industry around the globe. Each conference features two distinct sessions focusing on maintenance and pilot topics providing a variety of content for all interested customers. These information packed sessions run successive at the same location allowing our participants to take full advantage of the diverse topics and maximize their time with us. Join us to learn more about Honeywell products, services and world-class training critical in the aviation industry.
For additional inquiries, please contact with HoneywellOperatorsConferences@Honeywell.com.
Presentation: 2016 Honeywell Operator Conference
View the entire 2016 schedule online.
|Introductions||9:00 - 9:30||30 min|
|GCC Operations||9:30 - 9:45||15 min|
|Avionics Technical||9:45 – 10:30||45 min|
|Break||10:30 - 10:45||15 min|
|Mechanical Technical||10:45 - 11:30||45 min|
|Sponsor Brief||11:30 - 12:00||30 min|
|Lunch||12:00 - 1:00||1 hr|
|Customer Support||1:00 - 2:00||1 hr|
|Sales Solutions / Connectivity / Services||2:00 - 2:30||30 min|
|Mandates||2:30 - 3:00||30 min|
|Break||3:00 - 3:30||30 min|
|Pilot Gateway||3:30 - 4:00||30 min|
|Operational Topics||4:00 - 4:30||30 min|